DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject сервіс
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Management of the innovative provisioning process quality of tourist and hotel-restaurant business services | Stepanova, O.; Tonkykh, O. |
Nov-2022 | Алгоритмічне та програмне забезпечення для виявлення, розпізнавання та відстеження рухомих об’єктів | Резанова, В. Г.; Пруднік, Дмитро Олександрович |
19-Sep-2024 | Конкурентоспроможність підприємств сфери послуг в умовах смарт-економіки | Шацька, Зорина Ярославівна; Тесленко, А. В. |
Apr-2024 | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | Тонких, О. Г.; Черв'як, О. В. |
14-Jun-2023 | Мультисервісна корпоративна мережа підприємства | Стаценко, Д. В.; Савісько, Вячеслав Олександрович |
2017 | Підвищення ефективності обслуговування споживачів (на прикладі ТОВ «Спортмайстер») | Крахмальова, Н. А.; Ільїна, А. О. |
2013 | Розвиток сучасного понятійно-категоріального апарату теорії послуг | Моргулець, О. Б. |
2018 | Розробка сервісу інвентарного обліку | Демківська, Т. І.; Бондаренко, А. М. |
Apr-2024 | Роль ресторанного бізнесу в мережах АЗК та його складові | Тонких, О. Г.; Овчатова, О. О. |
2019 | Формування конкурентних маркетингових стратегій | Довбуш, В. І.; Захарчук, О. Р. |
2023 | Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності | Шевченко, О. О.; Бибик, В. Ю. |