DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми catering
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine | Asheber, Ye.; Shkoda, M. S. |
2014 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємств ресторанного бізнесу | Явнікова, М. О.; Хоменко, О. І. |
2013 | Визначення композиційно-технологічних ознак скатертин у івент-дизайні (для кайтерінгу) | Суворова, О. К.; Бондар, Г. Б. |
2019 | Виявлення параметрів франшизи для мережевої компанії громадського харчування | Щербак, В. Г.; Алєксєєва, А. О. |
гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |