Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клімкіна, С. О. | - |
dc.contributor.author | Ліясова, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Охмат, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T12:20:24Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T12:20:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Клімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-12-05 | - |
local.conference.name | Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Раціональні способи переробки шкіряно-хутрової сировини і напівфабрикату у шкіряні та хутрові вироби | uk |
Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IMTSHV2018_P039-040.pdf | 283,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.