Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14148| Назва: | Аналіз та управління прибутком ресторанного бізнесу |
| Автори: | Бугас, Валерій Васильович Царенко, Р. Р. |
| Ключові слова: | підприємство управління прибутком прибуток прибутковість |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Царенко Р. Р. Аналіз та управління прибутком ресторанного бізнесу / Р. Р. Царенко ; наук. кер. В. В. Бугас // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 206-207. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14148 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
| Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2019_V3_P206-207.pdf | 464,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.