Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2375Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дуброва, А. А. | - | 
| dc.contributor.author | Волошенко, О. О. | - | 
| dc.date.accessioned | 2016-10-07T12:01:57Z | - | 
| dc.date.available | 2016-10-07T12:01:57Z | - | 
| dc.date.issued | 2016 | - | 
| dc.identifier.citation | Дуброва А. А. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства / А. А. Дуброва, О. О. Волошенко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 98. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2375 | - | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | КНУТД | uk | 
| dc.title | Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства | uk | 
| dc.type | Thesis | uk | 
| local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk | 
| local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk | 
| local.conference.location | Київ | uk | 
| local.conference.date | 2016-04-28 | - | 
| local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk | 
| local.subject.method | 0 | uk | 
| local.conference.section | Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України | uk | 
| local.conference.subsection | Менеджмент організацій та адміністрування | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20160428-29_TEZY_V3_P098.pdf | 257,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
