Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Cazac, Viorica | - |
dc.contributor.author | Vasiliev, Nicoleta | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-08T17:45:19Z | - |
dc.date.available | 2024-12-08T17:45:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Cazac V. Food packaging – necessary functions to ensure / V. Cazac, N. Vasiliev // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 25 квітня 2024 року. – У 3-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 159-164. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28323 | - |
dc.description.abstract | Packaging plays a vital role in product production and distribution, ensuring protection, presentation, information, and promotion. Its design is influenced by the product's purpose and context. Functionality is determined by factors such as product lifespan, quality, and preservation needs. This study focuses on identifying and defining packaging, particularly in the food industry. It examines materials contributing to packaging sustainability. Promoting responsible practices in packaging enhances the sustainability of the food supply chain. This highlights the importance of considering various factors to ensure packaging meets consumer needs while minimizing environmental impact. The study was carried out within the State Programme "Research for Ensuring Sustainable Development and Increasing Competitiveness of the Republic of Moldova in the European Context", sub-program 020408. | uk |
dc.description.abstract | Упаковка відіграє важливу роль у виробництві та розповсюдженні продукції, забезпечуючи захист, презентацію, інформацію та просування. Це дослідження фокусується на дослідженніі упаковки в харчовій промисловості для забезпечення відповідності упаковки потребам споживачів при мінімізації впливу на навколишнє середовище. Дослідження проводилося в рамках Державної програми "Дослідження для забезпечення сталого розвитку та підвищення конкурентоспроможності Республіки Молдова в європейському контексті", субпрограма 020408. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | food packaging | uk |
dc.subject | types | uk |
dc.subject | functions | uk |
dc.subject | materials | uk |
dc.subject | упаковка харчових продуктів | uk |
dc.subject | види | uk |
dc.subject | функції | uk |
dc.subject | матеріали | uk |
dc.title | Food packaging – necessary functions to ensure | uk |
dc.title.alternative | Харчова упаковка - необхідні функції для забезпечення | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Казак, В. | - |
local.contributor.altauthor | Васильєва, Н. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2024-04-25 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
local.conference.section | Графічний дизайн: сучасні тренди | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2024_V2_P159-164.pdf | 571,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.