Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОхмат, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorМокроусов, Максим Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-01-23T14:12:12Z-
dc.date.available2025-01-23T14:12:12Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationМокроусов М. А. Біосинтез молочної кислоти за допомогою молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / М. А. Мокроусов ; наук. кер. О. А. Охмат ; рец. І. М. Волошина. – Київ : КНУТД, 2024. – 66 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28565-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню біосинтезу молочної кислоти шляхом культивування бактерій роду Lactobacillus. У роботі розглянуто основні властивості молочної кислоти, визначені основні галузі застосування молочної кислоти, окреслені перспективи світового ринку молочної кислоти. Обґрунтована доцільність використання способу біосинтезу для виробництва молочної кислоти. На основі порівняльного аналізу запропоновано використання бактерій роду Lactobacillus для збільшення ефективності біосинтезу цільового продукту. Досліджено вплив складу поживного середовища на ефективність культивування штамів бактерій роду Lactobacillus з метою збільшення об’єму синтезованої молочної кислоти.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectмолочна кислотаuk
dc.subjectбіосинтезuk
dc.subjectбактерії роду Lactobacillusuk
dc.titleБіосинтез молочної кислоти за допомогою молочнокислих бактерійuk
dc.title.alternativeBiosynthesis of lactic acid by lactic acid bacteriauk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorMokrousov, Maksym-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгБТ-23uk
local.diplom.targetМета роботи полягає у дослідженні біотехнологічних аспектів отримання молочної кислоти за умови культивування бактерій роду Lactobacillus.uk
local.diplom.objectСклад поживного середовища для здійснення культивування Lactоbacillus acidоphilus УКМ В-2691 та Lactоbacillus plantarum FR3 у виробництві молочної кислоти.uk
local.diplom.predmetТехнологія біосинтезу молочної кислоти за умови культивування молочнокислих бактерій Lactobacillus acidophilus УКМ В-2691 та Lactobacillus plantarum FR3.uk
local.diplom.methodДля аналізу результатів дослідження використано комплекс аналітичних та інструментальних методів, у т. ч. спектрофотометрію; методи статистичної обробки даних.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality162 "Біотехнології та біоінженерія"uk
local.diplom.programБіотехнологія високомолекулярних сполукuk
local.contributor.altadvisorOkhmat, Olena-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мокроусов МА_БШХ_2024.pdfКР21,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.