Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29081
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮнгін, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorВасиленко, Євгенія Юріївна-
dc.date.accessioned2025-04-10T13:03:07Z-
dc.date.available2025-04-10T13:03:07Z-
dc.date.issued2024-07-16-
dc.identifier.citationВасиленко Є. Ю. Розробка та оптимізація методу екстракції цитрусової шкірки : стандартизація та оцінка антимікробної активності : кваліфікаційна робота на здобуття першого бакалаврського рівня за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» / Є. Ю. Василенко ; наук. кер. О. С. Юнгин. – Київ : КНУТД, 2024. – 45 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29081-
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to the study of the extraction method of hesperidin from citrus peel. Analysis of existing extraction methods was carried out, optimal conditions for the isolation of hesperidin were chosen, and its purity was determined using high-performance liquid chromatography (HPLC). The antimicrobial activity of the obtained product was studied. The results of the work confirm the effectiveness of the developed technique and demonstrate the high potential of hesperidin as a natural antimicrobial agent. The paper presents the technological scheme of the optimized extraction method, as well as the justification of the choice of this method. The work also includes a thorough description of the antimicrobial analysis of hesperidin isolated from citrus fruits.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectекстракціяuk
dc.subjectбіологічно активні сполукиuk
dc.subjectвисокоефективна рідинна хроматографіяuk
dc.subjectцитрусові шкіркиuk
dc.subjectгесперидинuk
dc.subjectантимікробна активністьuk
dc.titleРозробка та оптимізація методу екстракції цитрусової шкірки, стандартизація та оцінка антимікробної активностіuk
dc.title.alternativeDevelopment and Optimization of a Citrus Peel Extraction Method: Standardization and Evaluation of Antimicrobial Activityuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorVasylenko, Yevheniia Yuriivna-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupББТ-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 "Біотехнології та біоінженерія"uk
local.diplom.programБіотехнологіяuk
local.contributor.altadvisorIungin, Olga Serhiivna-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА_ Василенко_2024.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.