Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29086
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorIungin, Olga-
dc.contributor.authorJinshuo, Wei-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:53:17Z-
dc.date.available2025-04-11T08:53:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationJinshuo Wei. Screening, identification, and fermentation optimization of endophytic bacteria in the root system of IAA producing corn. Qualification thesis on the specialty 162 «Biotechnology and Bioengineering» / W. Jinshuo ; scientific supervisor Iungin O. – Kyiv : KNUTD, 2024. – 57 p.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29086-
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectmaize inter-root soilsuk
dc.subjectphytophthora infestansuk
dc.subjectscreeninguk
dc.subjectidentificationuk
dc.subjectoptimisation of fermentation conditionsuk
dc.titleScreening, identification, and fermentation optimization of endophytic bacteria in the root system of IAA producing cornuk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupBEBT-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Biotechnology and Bioengineeringuk
local.diplom.programBiotechnologyuk
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Jinshuo WEI _2024.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.