Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413
Назва: Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Семенюк, Л. Л.
Ковтонюк, Я. С.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
готельно-ресторанні підприємства
послуги харчування
персоналізоване обслуговування
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Семенюк Л. Л. Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі / Л. Л. Семенюк, Я. С. Ковтонюк // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 132–134.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-132-134.pdf284,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.