Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОхмат, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorПисаренко, Павло Олександрович-
dc.contributor.authorЛіясов, Ігор Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-05-22T09:26:50Z-
dc.date.available2025-05-22T09:26:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПисаренко П. О. Застосування наноматеріалів для отримання шкір спеціального призначення / П. О. Писаренко, І. А. Ліясов, О. А. Охмат // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (м. Полтава, 27 березня 2025 року). – Полтава : ПУЕТ, 2025. – С.28–30.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29474-
dc.description.abstractПостійно зростаючі вимоги споживачів до якості натуральної шкіри для взуття сприяють пошуку нових поліфункціональних хімічних матеріалів для отримання шкіряних матеріалів спеціального призначення. Одним з актуальних на сьогодні напрямів є розроблення технологій виробництва вогнестійкої шкіри з певним рівнем антимікробних властивостей.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПУЕТuk
dc.subjectшкіра спеціального призначенняuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectполіфункціональні матеріалиuk
dc.titleЗастосування наноматеріалів для отримання шкір спеціального призначенняuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМашини та технології легкої промисловостіuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.conference.locationПолтаваuk
local.conference.date2025-03-27-
local.conference.nameАктуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справиuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_Писаренко_Ліясов_Охмат_ПУЕТ_ТБЕМС_2025.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.