Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Okhmat, Olena | - |
dc.contributor.author | Ji, Xinping | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-11T09:41:10Z | - |
dc.date.available | 2025-09-11T09:41:10Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ji Xinping. Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae : Qualification Thesis. Speciality 162 "Biotechnology and Bioengineering" / Ji Xinping; scientific supervisor Olena Okhmat ; reviewer Iryna Voloshyna. – Kyiv : KNUTD, 2025. – 52 p. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30961 | - |
dc.description.abstract | Bilirubin, as a key product of heme metabolism, has potential value in the field of medicine for antioxidant, anti-inflammatory, and treatment of liver diseases. However, its traditional extraction methods have problems such as high cost and low efficiency, which limit its large-scale application. This article focuses on the biosynthesis of bilirubin and conducts preliminary explorations on the functional validation of Arabidopsis heme oxidase (AtHO) and Rattus norvegicus biliverdin reductase (RnBVR). | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | bilirubin | uk |
dc.subject | Brewing yeast | uk |
dc.subject | CRISPR-Cas9 | uk |
dc.subject | biosensor | uk |
dc.title | Synthesis of billirubin in Saccharomyces cerevisiae | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | BEBT-21 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 162 Biotechnology and Bioengineering | uk |
local.diplom.program | Biotechnology | uk |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
38 Ji Xinping BEBT-21.pdf | 739,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.