Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31334Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Білякович, Ліана | - |
| dc.contributor.author | Ющенко, Ярослав | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-06T07:21:25Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-06T07:21:25Z | - |
| dc.date.issued | 2025-04-04 | - |
| dc.identifier.citation | Білякович Л. Міжнародний досвід та підходи до ландшафтного дизайну навколо ресторанних будівель / Л. Білякович, Я. Ющенко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – Київ : КНУТД, 2025. – Т. 3. – С. 109–112. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31334 | - |
| dc.description.abstract | У роботі проведено аналіз сучасних тенденцій ландшафтного дизайну в готельно-ресторанному бізнесі на прикладі існуючих ресторанів. Досліджено вплив природних і технологічних елементів на створення комфортного середовища для відвідувачів. Визначено, що гармонійне поєднання архітектури з природою, використання стійких матеріалів та автоматизація догляду за зеленими насадженнями сприяють підвищенню привабливості закладів. Окрему увагу приділено ролі освітлення та інноваційних технологій у формуванні функціональних і естетичних просторів, що відповідають сучасним вимогам екологічності та зручності. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.subject | ландшафтний дизайн | uk |
| dc.subject | ресторан | uk |
| dc.subject | тенденції | uk |
| dc.title | Міжнародний досвід та підходи до ландшафтного дизайну навколо ресторанних будівель | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | - |
| local.conference.date | 2025-04-04 | - |
| local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Том 3_2025-109-112.pdf | 566,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.