Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3175Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Матюха, Микола Миколайович | - |
| dc.date.accessioned | 2016-12-05T07:37:05Z | - |
| dc.date.available | 2016-12-05T07:37:05Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Матюха М. М. Особливості формування управлінської звітності для торговельних підприємств / М. М. Матюха // Науковий вісник Націо-нальної академії статистики, обліку та аудиту. — 2012. — №2 (35). — С. 34-41. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3175 | - |
| dc.description.abstract | У сучасних умовах функціонування підприємств особлива увага приділяється питанням розробленням та формування внутрішньої управлінської звітності, з урахуванням виробничо-технологічних і загальногалузевих особливостей підприємств певних галузей. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.subject | управлінський облік | uk |
| dc.subject | інформація | uk |
| dc.subject | інформаційний ресурс | uk |
| dc.subject | джерела інформації | uk |
| dc.title | Особливості формування управлінської звітності для торговельних підприємств | uk |
| dc.type | Article | uk |
| local.contributor.altauthor | Matiukha, Mykola Mykolayovych | - |
| local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
| local.source | Науковий вісник Націо-нальної академії статистики, обліку та аудиту | uk |
| local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
| local.identifier.source | Видання України | uk |
| local.subject.department | Кафедра обліку і аудиту | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра фінансів (ФН) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| статтяМатюха.pdf | 3,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.