Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211| Назва: | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу |
| Інші назви: | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды |
| Автори: | Єфременкова, Надія Андріївна |
| Ключові слова: | інноваційні техногії споживні властивості якість |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | ХКТЕІ |
| Бібліографічний опис: | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. |
| Короткий огляд (реферат): | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 |
| Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну |
| Department: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.