Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067| Назва: | Белковые продукты из отходов кожевенного производства |
| Автори: | Чурсин, В. И. |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | КНУТД |
| Бібліографічний опис: | Чурсин В. И. Белковые продукты из отходов кожевенного производства / В. И. Чурсин // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 77-79. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5067 |
| Розташовується у зібраннях: | Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20161119II_P077-079.pdf | 285,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.