Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкач, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorКоренчук, Оксана Вікторівна-
dc.date.accessioned2017-05-17T11:48:06Z-
dc.date.available2017-05-17T11:48:06Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationДеркач Т. М. Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах // Т. М. Деркач, В. І. Ткач, О. В. Коренчук // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць. - ХДУХТ, Харків, 2006. - Вип 1 (30). - С. 313-317.uk
dc.identifier.issn2312-3990uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання іонселективного електроду з пластифікованою мембраною з асоціату органічного катіона й аніона гетерополікислоти для визначення вмісту окситетрацикліну в харчових продуктах.uk
dc.description.abstractThe prospects of the use of an ion selective electrode with a plasticized membrane, which is composed of an associate of organic cations with heteropolyacid anions, were considered for the determination of oxytetracycline in foodstuffs.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectіонселективні електродиuk
dc.subjectантибіотикиuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjection selective electrodesuk
dc.subjectantibioticsuk
dc.subjectdairy productsuk
dc.titleВикористання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктахuk
dc.title.alternativeUse of ion selective electrodes for determination of antibiotics in dairy productsuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorTkach, Volodymyr I.-
local.contributor.altauthorDerkach, Tetiana M.-
local.contributor.altauthorKorenchuk, Oksana V.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceПрогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівліuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
HTUHT_2006_rev.pdfОсновна стаття411,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.