Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279| Назва: | Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування |
| Автори: | Сафронова, О. О. Агліуллін, Р. М. |
| Ключові слова: | класифікація закладів ресторанного господарства ресторан критерії формування простору бар заклади ресторанного господарства |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Агліуллін Р. М. Удосконалення класифікації сучасних закладів харчування / Р. М. Агліуллін ; наук. кер. О. О. Сафронова // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 514-515. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9279 |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V1_P514-515.pdf | 487,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.