Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [329] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 329
Дата випускуНазваАвтор(и)
кві-2024Організація обслуговування споживачів у турфірмах і шляхи її удосконаленняСеменюк, Л. Л.; Зайченко, Д. А.
кві-2024Роль ресторанного бізнесу в мережах АЗК та його складовіТонких, О. Г.; Овчатова, О. О.
кві-2024Реклама та брендинг в готельно-ресторанному бізнесіСтепанова, О. А.; Масюткін, А. С.
кві-2024Використання втрачених об’єктів історико- культурної спадщини в туризміБорисова, О. В.; Матюх, А. А.
кві-2024Шляхи підвищення конкурентоспроможності готелю «Hyatt Regency Kyiv» в УкраїніГородянська, Л. В.; Недбаєва, К. Ю.
кві-2024Інноваційні та креативні практики у галузі туризму та гостинності: основні риси, види та можливостіГородянська, Л. В.
кві-2024Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішенняБорисова, О. В.; Ізварін, М. О.
кві-2024Хостели як бюджетний сегмент розміщенняБорисова, О. В.; Лемещук, А. А.
кві-2024Проблеми розвитку готельного бізнесу в УкраїніМоргулець, О. Б.; Лісецька, Н. А.
кві-2024Туризм в умовах кризи: роль логістики у забезпеченні якості та безпекиМоргулець, О. Б.; Манич, О. Ю.
кві-2024Роль PR-технологій в залученні та утриманні клієнтів у готельно-ресторанному бізнесіМоргулець, О. Б.; Парафієнко, А. С.
кві-2024Розвиток екотуризму на території Чорнобильського заповідникаМоргулець, О. Б.; Міхеєнко, Ю. В.
кві-2024Іноваційні технології в екскурсійному туризміБорисова, О. В.; Батайкіна, Е. О.
кві-2024Сучасний стан гастрономії УкраїниМоргулець, О. Б.; Сімаченко, М. О.
кві-2024Місце і роль етнофестивалів у формуванні конкурентноспроможності регіонів УкраїниБорисова, О. В.; Сосонович, Ю. К.
кві-2024Потенціал розвитку подієвого туризму в регіонах УкраїниСеменюк, Л. Л.; Миронюк, В. Р.
кві-2024Сільський зелений туризм у контексті концепції сталого розвиткуСеменюк, Л. Л.; Кучерява, Є. С.
кві-2024Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесіСеменюк, Л. Л.; Ковтонюк, Я. С.
кві-2024Державне регулювання сфери гостинності в УкраїніТонких, О. Г.; Щербань, О. В.
кві-2024Планування дільності туристичного підприємстваСтепанова, О. А.; Хвойницька, Д. Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 329