Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779| Назва: | Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів |
| Автори: | Паришкура, Ю. В. Шевченко, М. В. |
| Ключові слова: | раціональне харчування білки жири вуглеводи організм людини студенти-волейболісти |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Паришкура Ю. В. Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів / Ю. В. Паришкура, М. В. Шевченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 94-97. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779 |
| Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2023_P094-097.pdf | 296,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.