Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28564
Назва: | Економічне управління процесами підвищення ефективності діяльності підприємства |
Інші назви: | Economic management of processes of increasing the efficiency of enterprise activity |
Автори: | Пузирьова, Поліна Володимирівна Семенов, Кирило Сергійович |
Ключові слова: | ефективність діяльності підприємства економічне управління чинники впливу методичні підходи фінансовий стан економічне обґрунтування efficiency of enterprise activity economic management factors of influence methodical approaches financial state economic substantiation |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Семенов К. С. Економічне управління процесами підвищення ефективності діяльності підприємства : кваліфікаційна робота за спеціальністю 051 Економіка / К. С. Семенов ; наук. кер. П. В. Пузирьова ; рец. Є. Б. Хаустова. – Київ : КНУТД, 2024. – 107 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню економічного управління процесами підвищення ефективності діяльності підприємства. В роботі досліджено загальноекономічну характеристику поняття «ефективність» діяльності підприємства та її класифікацію. Обґрунтовано основні чинники впливу на ефективність діяльності підприємства. Визначено методичні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємства. Проаналізовано загальногосподарську характеристику діяльності компанії «Рудь». Проведено оцінку фінансового стану та економічної стабільності компанії «Рудь». Досліджено показники ефективності діяльності компанії «Рудь». Визначено стратегічні напрями процесів підвищення ефективності діяльності підприємств харчової галузі. Запропоновано пропозиції та визначено доцільність їх реалізації щодо підвищення ефективності діяльності компанії «Рудь» та здійснено економічне обгрунтування ефективності реалізації заходів для компанії «Рудь». The work is devoted to the study of economic management of the processes of improving the efficiency of the enterprise. The paper examines the general economic characteristics of the concept of ‘efficiency’ of an enterprise and its classification. The main factors of influence on the efficiency of the enterprise are substantiated. Methodical approaches to assessing the efficiency of enterprise activity have been determined. The general economic characteristics of the company ‘Rud’ are analysed. The financial condition and economic stability of the company were assessed. The performance indicators of the Company's activity are studied. The strategic directions of processes of increasing the efficiency of food industry enterprises are determined. Proposals are proposed and the feasibility of their implementation to improve the efficiency of the company ‘Rud’ is determined, and an economic justification of the effectiveness of the implementation of measures for the company ‘Rud’ is carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28564 |
Faculty: | Інститут права та сучасних технологій |
Department: | Кафедра смарт-економіки |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom051_Semenov_Puzyrova.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.