Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28565
Назва: | Біосинтез молочної кислоти за допомогою молочнокислих бактерій |
Інші назви: | Biosynthesis of lactic acid by lactic acid bacteria |
Автори: | Охмат, Олена Анатоліївна Мокроусов, Максим Анатолійович |
Ключові слова: | молочна кислота біосинтез бактерії роду Lactobacillus |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Мокроусов М. А. Біосинтез молочної кислоти за допомогою молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / М. А. Мокроусов ; наук. кер. О. А. Охмат ; рец. І. М. Волошина. – Київ : КНУТД, 2024. – 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню біосинтезу молочної кислоти шляхом культивування бактерій роду Lactobacillus. У роботі розглянуто основні властивості молочної кислоти, визначені основні галузі застосування молочної кислоти, окреслені перспективи світового ринку молочної кислоти. Обґрунтована доцільність використання способу біосинтезу для виробництва молочної кислоти. На основі порівняльного аналізу запропоновано використання бактерій роду Lactobacillus для збільшення ефективності біосинтезу цільового продукту. Досліджено вплив складу поживного середовища на ефективність культивування штамів бактерій роду Lactobacillus з метою збільшення об’єму синтезованої молочної кислоти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28565 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мокроусов МА_БШХ_2024.pdf | КР | 21,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.