Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289| Назва: | Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення |
| Інші назви: | Enzymic treatment of leather intermediate product in the process of softening |
| Автори: | Данилкович, А. Г. Романюк, О. О. |
| Ключові слова: | ферментні препарати протеолітична активність напівфабрикат зоління м’якшення фізико-хімічні властивості |
| Дата публікації: | 2014 |
| Бібліографічний опис: | Данилкович А. Г. Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2014. - Т.3, № 6. - С. 23-27. |
| Source: | Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289 |
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
| Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| УДК 675 Ферментна обробка.pdf | 117,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.