Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29125
Title: | Розробка фірмового стилю кав'ярні |
Other Titles: | Development of corporate identity of a coffee shop |
Authors: | Кротова, Тетяна Федорівна Івашківська, Анастасія Романівна |
Keywords: | фірмовий стиль дизайн логотип візуальна комунікація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Івашківська А. Р. Розробка фірмового стилю кав'ярні : кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / А. Р. Івашківська : науковий керівник Т. Ф. Кротова – Київ : КНУТД. 2024. – 73 с. |
Abstract: | У роботі виконано детальний аналізу особливостей фірмового стилю для кав'ярні, що мало на меті створення власного унікального фірмового стилю для зазначеного закладу. У цій роботі розглядаються основні поняття та компоненти фірмового стилю. Проаналізовано значення фірмового стилю для закладу громадського харчування, його вплив на сприйняття бренду споживачами. Вивчено теоретичні підходи до розробки фірмового стилю, від дизайн-концепції брендингу до маркетингових стратегій. Також був проведений аналіз сучасних тенденцій у дизайні та брендингу закладів харчування. Виконано порівняльний аналіз фірмових стилів конкурентів, виявлено основні тренди в індустрії та проаналізовано їх вплив на споживацьке сприйняття. Охарактеризовано практичний процес створення фірмового стилю. Включено розробку логотипу, вибір кольорової гами, шрифтів та інших елементів візуальної ідентифікації. Розглянуто етапи впровадження фірмового стилю в усі аспекти діяльності кав'ярні, від оформлення приміщення до пакування продукції та рекламних матеріалів. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29125 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра графічного дизайну |
Appears in Collections: | Бакалаврський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diploma022_ Ivashkivska _ Krotova.pdf | 2,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.