Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29184
Назва: | Дизайн-проєкт інтерʼєру закладу торгівлі |
Інші назви: | Interior design project for a retail establishment |
Автори: | Антоненко, Ігор Володимирович Савченко, Вікторія Олегівна |
Ключові слова: | дизайн інтер'єру поведінка споживачів візуалізація художньо-естетичні рішення функціональне планування комерційний простір |
Дата публікації: | чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Савченко В. О. Дизайн-проєкт інтерʼєру закладу торгівлі : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / В. О. Савченко ; наук. кер. І. В. Антоненко; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробці дизайну інтер'єру комерційного закладу торгівлі, з акцентом на сучасні вимоги до естетики, функціональності та споживчого досвіду. В роботі проведено аналіз найновіших тенденцій в дизайні комерційних просторів, особливо зосереджуючись на їх впливі на поведінку споживачів і комерційну ефективність. Розглянуто ключові аспекти, такі як функціонально-планувальна структура, художньо-естетичні рішення, а також застосування інноваційних технологій для візуалізації та інтеракції з клієнтами. Робота включає розробку комплексних рішень, які спрямовані на оптимізацію використання простору, підвищення комфорту відвідувачів і забезпечення високих стандартів безпеки. Також подано детальні візуалізації проекту, що ілюструють кінцевий вигляд інтер'єру і сприяють глибшому розумінню концепції дизайну. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29184 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplolm_Savchenko022.pdf | 3,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.