Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29188
Назва: | Дизайн-проєкт інтер’єру кав’ярні |
Інші назви: | Coffee shop interior design project |
Автори: | Антоненко, Ігор Володимирович Бережнова, Олександра Володимирівна |
Ключові слова: | дизайн кав’ярні інтер’єр закладу громадського харчування проєктування лофт |
Дата публікації: | чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Бережнова О. В. Дизайн-проєкт інтер’єру кав’ярні : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / О. В. Бережнова ; наук. кер. І. В. Антоненко; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | У дипломному проєкті наведено результати розробки концепції дизайну інтер’єру кав’ярні. Розлянуто способи проєктування інтер’єрів громадських закладів та проведено аналіз і узагальнення досвіду проєктування та дизайну сучасних кав’ярень. На основі проведеного дослідження розроблено експериментальний дизайн-проєкт кав’ярні. Запропоновані оригінальні дизайнерські рішення, які базуються на специфіці та самобутності кав’ярні дозволять залучити найбільш широку клієнтську аудиторію. Науковою новизною є комплексний підхід в дизайні інтер’єрів закладів громадського харчування, а саме кав’ярень, з урахуванням принципів дизайну, що направлені на вдосконалення підходів щодо формування середовища. Було комплексно розглянуто проблему дизайну інтер’єрів кав’ярень, визначено принципи та прийоми в дизайні інтер’єрів, що репрезентують особливості українського дизайну. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29188 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplolm_Bereznova022.pdf | 8,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.