Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБугас, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorВишнякова, Анастасія Ігорівна-
dc.date.accessioned2025-04-28T11:46:26Z-
dc.date.available2025-04-28T11:46:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВишнякова А. І. Формування та управління собівартістю продукції підприємства. Кваліфікаційна робота на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 073 "Менеджмент" / А. І. Вишнякова ; наук. кер. Н. В. Бугас. – Київ : КНУТД, 2024. – 68 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29231-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено дослідженню питань управління собівартістю продукції підприємства.. Вивчено особливості управління витратами підприємства. Досліджено результати виробничо-економічної характеристики сільськогосподарського підприємства. Проведено аналіз діяльності підприємства з акцентом на дослідженні собівартості. Обґрунтовано шляхи зниження собівартості продукції сільськогосподарських підприємствах; визначено інноваційні напрями зниження собівартості виробництва продукції рослинництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectрослинництвоuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk
dc.subjectвитратиuk
dc.titleФормування та управління собівартістю продукції підприємстваuk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyФакультет управління та бізнес-дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра управління та смарт-інноваційuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБЗМНск(н)-23/колuk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality073 Менеджментuk
local.diplom.programМенеджментuk
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Вишнякова (1).pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.