Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29231
Назва: Формування та управління собівартістю продукції підприємства
Автори: Бугас, Наталія Валеріївна
Вишнякова, Анастасія Ігорівна
Ключові слова: собівартість
рослинництво
ефективність
сільськогосподарське підприємство
витрати
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Вишнякова А. І. Формування та управління собівартістю продукції підприємства. Кваліфікаційна робота на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 073 "Менеджмент" / А. І. Вишнякова ; наук. кер. Н. В. Бугас. – Київ : КНУТД, 2024. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню питань управління собівартістю продукції підприємства.. Вивчено особливості управління витратами підприємства. Досліджено результати виробничо-економічної характеристики сільськогосподарського підприємства. Проведено аналіз діяльності підприємства з акцентом на дослідженні собівартості. Обґрунтовано шляхи зниження собівартості продукції сільськогосподарських підприємствах; визначено інноваційні напрями зниження собівартості виробництва продукції рослинництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29231
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра управління та смарт-інновацій
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Вишнякова (1).pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.