Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБондаренко, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorЛитвиненко, Олександр Олексійович-
dc.date.accessioned2025-04-28T12:26:53Z-
dc.date.available2025-04-28T12:26:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛитвиненко О. О. Формування оптимального товарного асортименту підприємства : кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 073 "Менеджмент" / О. О.Литвиненко ; наук. кер. С. М. Бондаренко. – Київ : КНУТД, 2024. – 59 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29244-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено дослідженню питань формування оптимального товарного асортименту підприємства. Вивчено та досліджено теоретичні основи побудови асортиментної політики. Проведено аналіз діяльності корпорації "Рошен" з акцентом на оцінку існуючого товарного асортименту. Обґрунтовано ефективні стратегії управління асортиментом та визначено шляхи покращення товарної пропозиції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.subjectтоварuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.titleФормування оптимального товарного асортименту підприємстваuk
dc.title.alternativeFormation of the Optimal Product Assortment of the Enterpriceuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorLytvynenko, Alexander-
local.subject.facultyФакультет управління та бізнес-дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра управління та смарт-інноваційuk
local.subject.method0uk
local.diplom.groupБМН-1-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality073 Менеджментuk
local.diplom.programМенеджментuk
local.contributor.altadvisorBondarenko, Svitlana-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко О(1)_шифр.pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.