Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Лариса Леонтіївна-
dc.contributor.authorРудич, Алла-
dc.contributor.authorБірюкова, Олександра-
dc.date.accessioned2025-10-28T10:39:41Z-
dc.date.available2025-10-28T10:39:41Z-
dc.date.issued2025-05-26-
dc.identifier.citationСеменюк Л. Роль гастрономічного туризму у сталому розвитку готельно-ресторанної справи та підвищенні привабливості регіонів України / Л. Семенюк, А. Рудич, О. Бірюкова // Економіка та суспільство. – 2025. Вип. 75.uk
dc.identifier.issn2524-0072uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31566-
dc.description.abstractГастрономічний туризм є важливим напрямом сучасної туристичної індустрії, що сприяє міжкультурному діалогу та економічному зростанню. Він орієнтується на регіони з кулінарними традиціями, місцевим виробництвом, оригінальними закладами та подіями, такими як фестивалі. Підтримуючи місцевий бізнес, гастротуризм просуває локальну продукцію на глобальному рівні, відкриваючи нові можливості для регіонів. Ця галузь трансформує індустрію гостинності через нові бізнес-моделі, розширення послуг і зростання економічної активності. У готельно-ресторанному секторі вона збільшує потоки туристів, середній чек, співпрацю з місцевими виробниками та покращує стандарти сервісу; оптимізує сезонні навантаження та створює унікальний бренд території, сприяючи збереженню кулінарної спадщини та сталому розвитку дестинацій.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectгастрономічні подіїuk
dc.subjectкультурна спадщинаuk
dc.subjectетнічна кухняuk
dc.subjectрегіони Україниuk
dc.subjectбрендингuk
dc.subjectдестинаціяuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectкулінаріяuk
dc.titleРоль гастрономічного туризму у сталому розвитку готельно-ресторанної справи та підвищенні привабливості регіонів України.uk
dc.title.alternativeThe Role of Gastronomic Tourism in the Sustainable Development of the Hotel and Restaurant Industry and in Enhancing the Attractiveness of the Regions of Ukraineuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorSemeniuk, Larysa Leontiivna-
local.contributor.altauthorRudych, Alla-
local.contributor.altauthorBiriukova, Oleksandra-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceЕкономіка та суспільствоuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.doi10.32782/2524-0072/2025-75-56uk
local.identifier.urihttps://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/6161uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гастротуризм ЕіС №75.pdf252,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.