Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586| Назва: | Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку | 
| Інші назви: | Gastronomic Tourism as a Factor of Regional Development | 
| Автори: | Семенюк, Лариса Леонтіївна | 
| Ключові слова: | гастрономічний туризм регіональний розвиток внутрішній туризм | 
| Дата публікації: | 1-тра-2025 | 
| Видавництво: | НУБіП України | 
| Бібліографічний опис: | Семенюк Л. Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку / Л. Семенюк // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей IV-ої міжнародної науково-практичної конференції (30 квітня - 1 травня 2025 р.). – Київ : НУБіП України, 2025. – C. 128-131. | 
| Короткий огляд (реферат): | Гастрономічний туризм відіграє ключову роль у розвитку регіонального туризму та збереженні кулінарної спадщини, оскільки через унікальні місцеві страви та кулінарні традиції сприяє підтримці малих фермерських господарств, ресторанного бізнесу та виробників локальних продуктів, популяризації національних кулінарних традицій і розвитку місцевої економіки. У цьому контексті він виступає не лише засобом залучення туристів, а й важливим інструментом культурної та економічної політики регіонів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586 | 
| Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | 
| Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | 
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник тез 2025 НУБіП КГРСтТ.pdf | 3,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
