Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586
Title: Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку
Other Titles: Gastronomic Tourism as a Factor of Regional Development
Authors: Семенюк, Лариса Леонтіївна
Keywords: гастрономічний туризм
регіональний розвиток
внутрішній туризм
Issue Date: 1-May-2025
Publisher: НУБіП України
Citation: Семенюк Л. Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку / Л. Семенюк // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей IV-ої міжнародної науково-практичної конференції (30 квітня - 1 травня 2025 р.). – Київ : НУБіП України, 2025. – C. 128-131.
Abstract: Гастрономічний туризм відіграє ключову роль у розвитку регіонального туризму та збереженні кулінарної спадщини, оскільки через унікальні місцеві страви та кулінарні традиції сприяє підтримці малих фермерських господарств, ресторанного бізнесу та виробників локальних продуктів, популяризації національних кулінарних традицій і розвитку місцевої економіки. У цьому контексті він виступає не лише засобом залучення туристів, а й важливим інструментом культурної та економічної політики регіонів.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез 2025 НУБіП КГРСтТ.pdf3,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.