Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365| Назва: | Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини |
| Автори: | Зінченко, О. В. |
| Дата публікації: | 2005 |
| Видавництво: | Nauka i studia |
| Бібліографічний опис: | Зінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра обліку і аудиту |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра фінансів (ФН) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20161207_510.pdf | 184,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.