Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129| Title: | Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки |
| Authors: | Деркач, Тетяна Михайлівна Антипова, А. Ю. |
| Keywords: | фізико-хімічні характеристики речовин СВЧ харчові волокна |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Антипова А. Ю. Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки / А. Ю. Антипова ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 576-577. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129 |
| Appears in Collections: | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V1_P576-577.pdf | 549,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.