Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982
Title: Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії
Other Titles: Formation and development of corporate culture at the enterprise of the hotel and restaurant industry
Authors: Городянська, Лариса Володимирівна
Войцеховська, Вероніка Миколаївна
Keywords: підприємство
enterprise
напрями розвитку корпоративної культури
можливості
загрози
SWOT-аналіз
корпоративна культура
directions of development of corporate culture
opportunities
threats
SWOT analysis
corporate culture
Issue Date: 27-Jun-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Войцеховська В. М. Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. М. Войцеховська ; наук. кер. Л. В. Городянська. Київ : КНУТД, 2024. 63 с.
Abstract: У роботі проведено огляд теоретичних засад формування корпоративної культури в готельно-ресторанній індустрії, розкрито вплив корпоративної культури на успішність підприємств готельно-ресторанної сфери. Обґрунтовано особливості організації системи корпоративної культури на прикладі підприємства «Holiday Inn Kyiv».
The paper reviewed the theoretical foundations of the formation of corporate culture in the hotel and restaurant industry, revealed the influence of corporate culture on the success of enterprises in the hotel and restaurant sphere. The peculiarities of the organization of the corporate culture system are substantiated on the example of the «Holiday Inn Kyiv» enterprise.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Бакалаврський рівень

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dipl_Voytsekhovska_Gorodianska.pdf1,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.