Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Городянська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Войцеховська, Вероніка Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T08:59:23Z | - |
dc.date.available | 2025-04-04T08:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-27 | - |
dc.identifier.citation | Войцеховська В. М. Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. М. Войцеховська ; наук. кер. Л. В. Городянська. Київ : КНУТД, 2024. 63 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982 | - |
dc.description.abstract | У роботі проведено огляд теоретичних засад формування корпоративної культури в готельно-ресторанній індустрії, розкрито вплив корпоративної культури на успішність підприємств готельно-ресторанної сфери. Обґрунтовано особливості організації системи корпоративної культури на прикладі підприємства «Holiday Inn Kyiv». | uk |
dc.description.abstract | The paper reviewed the theoretical foundations of the formation of corporate culture in the hotel and restaurant industry, revealed the influence of corporate culture on the success of enterprises in the hotel and restaurant sphere. The peculiarities of the organization of the corporate culture system are substantiated on the example of the «Holiday Inn Kyiv» enterprise. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | enterprise | uk |
dc.subject | напрями розвитку корпоративної культури | uk |
dc.subject | можливості | uk |
dc.subject | загрози | uk |
dc.subject | SWOT-аналіз | uk |
dc.subject | корпоративна культура | uk |
dc.subject | directions of development of corporate culture | uk |
dc.subject | opportunities | uk |
dc.subject | threats | uk |
dc.subject | SWOT analysis | uk |
dc.subject | corporate culture | uk |
dc.title | Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії | uk |
dc.title.alternative | Formation and development of corporate culture at the enterprise of the hotel and restaurant industry | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Voytsekhovska, Veronika Mykolayivna | - |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР-1-20 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Gorodianska, Larysa Volodymyrivna | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dipl_Voytsekhovska_Gorodianska.pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.