Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982
Назва: | Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії |
Інші назви: | Formation and development of corporate culture at the enterprise of the hotel and restaurant industry |
Автори: | Городянська, Лариса Володимирівна Войцеховська, Вероніка Миколаївна |
Ключові слова: | підприємство enterprise напрями розвитку корпоративної культури можливості загрози SWOT-аналіз корпоративна культура directions of development of corporate culture opportunities threats SWOT analysis corporate culture |
Дата публікації: | 27-чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Войцеховська В. М. Формування та розвиток корпоративної культури на підприємстві готельно-ресторанної індустрії : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / В. М. Войцеховська ; наук. кер. Л. В. Городянська. Київ : КНУТД, 2024. 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі проведено огляд теоретичних засад формування корпоративної культури в готельно-ресторанній індустрії, розкрито вплив корпоративної культури на успішність підприємств готельно-ресторанної сфери. Обґрунтовано особливості організації системи корпоративної культури на прикладі підприємства «Holiday Inn Kyiv». The paper reviewed the theoretical foundations of the formation of corporate culture in the hotel and restaurant industry, revealed the influence of corporate culture on the success of enterprises in the hotel and restaurant sphere. The peculiarities of the organization of the corporate culture system are substantiated on the example of the «Holiday Inn Kyiv» enterprise. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28982 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dipl_Voytsekhovska_Gorodianska.pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.